ua en ru

Курченко відреагував на звинувачення ГПУ про співпрацю з Саакашвілі

Курченко відреагував на звинувачення ГПУ про співпрацю з Саакашвілі Фото: Сергій Курченко (metalist.ua)

Курченко заявив, що подасть позов до Луценка за поширення наклепу

Побіжний екс-регіонал Сергій Курченко заявив, що не знає Михайла Саакашвілі після того, як генпрокурор Юрій Луценко представив докази його фінансування протестів Саакашвілі. Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на прес-службу Курченко.

"5 грудня у Верховній Раді України генеральний прокурор Юрій Луценко безвідповідально заявив, що Сергій Курченко фінансував протести Михайла Саакашвілі, спрямовані на повалення існуючої влади. Сергій Курченко заявляє: "Саакашвілі не знаю і знати не хочу. А ось з Порошенком ми знайомі дуже навіть добре", - заявили в прес-службі.

Курченко заявив, що подає позов "про захист честі і гідності за поширення наклепу до генпрокурора Юрія Луценка".

У прес-службі екс-регіонала відзначають, що перший позов до президента України Петру Порошенко перебуває на розгляді в Печерському районному суді міста Києва з 4 жовтня.

Нагадаємо, 5 грудня повідомлялося, що правоохоронні органи не виключають, що діяльність екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі фінансували представники оточення екс-президента Віктора Януковича з території Російської Федерації.

"Генпрокуратура має бездоганні докази його причетності до злочинної діяльності. У тому числі не виключено, що фінансування організації Саакашвілі здійснювалося з території РФ, зокрема представниками злочинної організації Януковича, в першу чергу мова йде про олігарха Курченко (побіжного екс-регіонала Сергія Курченко, - ред.)", - заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.