ua en ru

Купити будинок або квартиру в Києві?

Сьогодні «Купити будинок або квартиру на одному з житлових масивів у Києві?» - багато міські жителі, вирішивши придбати нове житло, стикаються з питанням. Враховуючи, що вартість таких покупок часто цілком порівнянна, необхідно ретельно зважити всі за і проти. Розглянемо переваги і недоліки кожного варіанту.

Сьогодні «Купити будинок або квартиру на одному з житлових масивів у Києві?» - багато міські жителі, вирішивши придбати нове житло, стикаються з питанням. Враховуючи, що вартість таких покупок часто цілком порівнянна, необхідно ретельно зважити всі за і проти. Розглянемо переваги і недоліки кожного варіанту.
Отже, одним з фактів в сторону життя в міських квартирах називають економію: часу і грошей. Адже, міська квартира, на відміну від заміського будинку в Києві, як правило, знаходиться дещо ближче до різних благ цивілізації і вам потрібно витрачати набагато менше часу, щоб дістатися до роботи, школи, дитячого садка, кінотеатру чи розважального центру. Також, квартиру набагато швидше і дешевше «обслужити»: починаючи від ремонту і закінчуючи банальною прибиранням. Частину турбот про підтримання Вашого житла «у формі» Ви делегуєте Жекам. Загалом, в квартирі, на перший погляд, жити набагато економніше, ніж в домі в Києві. Але потрібно розуміти, що це економія не тільки грошей, але і комфорту.
Галасливі сусіди, загазоване повітря, вічна метушня, неможливість швидко розширитися, в разі поповнення в сімействі - ось лише частина тієї ціни, яку ми платимо за сумнівні переваги життя в квартирі.
На іншій чаші ваг - зелений газон, ландшафтний дизайн, спів птахів, спокій і незалежність. Неймовірний комфорт будинку, забезпечений можливістю зробити все саме так як Вам необхідно, якщо Ви вирішили придбати будинок.

Як же бути з економією? Можливо забезпечити собі комфортну заміську життя, не викладаючи на це шалені суми грошей? Звичайно можна. Для цього ваш заміський будинок , який ви збираєтеся купити повинен відповідати таким критеріям:

1. Він повинен бути розташований комфортної віддаленості від міста. Далеко не всі об'єкти міської інфраструктури потрібні жителю мегаполісу щодня. Критично важливим є можливість швидко і без проблем дістатися до роботи, школи, дитячого садка. Не потрібно також забувати, що заміські котеджні комплекси мають свою інфраструктуру.

2. Якщо ви все-таки вирішили купити будинок в Києві, то він повинен бути побудованим якісно і надійно. В такому випадку, витрати на ремонт і утримання будинку будуть зведені до мінімуму і можуть бути порівняні з витратами на обслуговування аналогічної по метражу квартири.

3. Купувати заміський будинок в Києві можна тільки у відповідального забудовника, який потурбується про Ваш комфорт і безпеку. Це дозволить зробити покупку будинку хорошою інвестицією в Ваше майбутнє.

Підводячи підсумок, можемо сказати, що оптимальним є купити будинок в Києві в добре розташованих, правильно спланованих і якісно побудованих котеджних селищах в 30-ти кілометровій зоні. Такі котеджі однаково добре підходять як для постійного проживання за містом, так і для використання їх в якості дачних заміських будинків.

Сьогодні, 28 квітня, купити будинок в Києві з ділянкою можна ТУТ!

купить дом