ua en ru

Куди вкласти гроші в 2015 році?

Куди вкласти гроші в 2015 році? Куди вкласти гроші в 2015 році
Куди вкласти гроші в 2015 році, якщо не на банківський депозит, які способи інвестування доступні середньостатистичній людині з інвестиційним капіталом, скажімо, в 1 млн. гривень?

Куди вкласти гроші в 2015 році, якщо не на банківський депозит, які способи інвестування доступні середньостатистичній людині з інвестиційним капіталом, скажімо, в 1 млн. гривень?

Протягом 2014 року ситуація в банківській системі була далека від стабільності. Різкі коливання курсу національної валюти, закриття низки банків, невизначеність перспектив, змусило багатьох людей звернути свою увагу на інші способи інвестування.

Інвестиції в нерухомість - це високий поріг входу і низька ліквідність; золото знаходиться в затяжному низхідному тренді, в силу зворотної кореляції з доларом і нафтою, ринок цінних паперів перебуває у перманентної стагнації.

В останні кілька років великий інтерес викликають інвестиції в ПАММ-рахунки. У Мережі є багато інформації від блогерів , які вже кілька років інвестують в ПАММ-рахунки і показують гідні фінансові результати, як правило, в діапазоні 50-100% річних.

В умовах кризи підвищується волатильність валютних пар. Це сприяє зростанню інтересу до ринку форекс, і, як наслідок, до тематики «куди вигідно вкласти гроші».

Як бачимо, ситуація як на національному фінансовому ринку, так і в країні в цілому залишається складною і непередбачуваною. Тому у приватних інвесторів і простих людей виникає закономірне питання: куди і як правильно вкласти гроші, щоб не тільки зберегти їх від інфляції, але і примножити?
Компанія Пантеон-Фінанс пропонує своїм клієнтам нові інструменти для інвестування Памм фонди, які дають можливість отримувати від 25-30% прибутку в доларах в рік. Ризики мінімізовані, а засоби застраховані. Дізнатися про те, куди і як вигідно вкласти гроші можна ТУТ.