ua en ru

Куди варто вкладати кошти, коли курс гривні падає?

Курс національної валюти знову підносить неприємні сюрпризи. В ході вчорашніх торгів на міжбанку курс гривні щодо долара США встановив черговий максимум на позначці 14,9. Експерти компанії xDirect пов'язують цей стрибок із зростанням спекуляцій на валютному ринку з боку експортерів і банкірів. Приводом для цього слугувало, насамперед, затягування військової кампанії на сході України і деяке зниження ефективності у проведенні антитерористичної операції. Тристоронні переговори в Мінську між Україною, РФ і ЄС, що пройшли 26 серпня, по суті, ні до чого не призвели, що також послужило додатковим каталізатором до падіння курсової вартості національної валюти.

Курс національної валюти знову підносить неприємні сюрпризи. В ході торгів на міжбанку курс гривні щодо долара США встановив черговий максимум на позначці 14,9. Експерти xDirect пов'язують цей стрибок із зростанням спекуляцій на валютному ринку з боку експортерів і банкірів. Приводом для цього слугувало, насамперед, затягування військової кампанії на сході України і деяке зниження ефективності у проведенні антитерористичної операції.

Тристоронні переговори в Мінську між Україною, РФ і ЄС, по суті, ні до чого не призвели, що також послужило додатковим каталізатором до падіння курсової вартості національної валюти. Незважаючи на те, що заходи, вжиті НБУ, носили переважно адміністративний характер, це мало певний ефект. Були досягнуті домовленості про зміцнення гривні і встановлення коридору в діапазоні 13,5-14,0.

Як бачимо, ситуація залишається досить складною і непередбачуваною. Тому закономірно виникає питання: що робити із своїми заощадженнями в умовах нестабільності, як їх зберегти і примножити, куди вкласти гроші, щоб захистити їх від інфляції?
Експерти компанії xDirect готові поділитися своїм дорогоцінним досвідом інвестування на фінансових ринках. Всі бажаючі можуть отримати безкоштовну консультацію і навчитися заробляти на ринку фінансових без ризику і вкладень ТУТ!