ua en ru

Куди вкласти гроші, коли курс гривні падає?

Куди вкласти гроші, коли курс гривні падає?
Куди вкласти гроші в 2015 році?

Куди вкласти гроші в 2015 році?

Після двомісячної відносної стабільності курс національної валюти знову підносить неприємні сюрпризи. З початку листопада курс долара по відношенню до гривні на міжбанку виріс вище 15,5 грн, а деякі обмінні пункти пропонують долар за ціною понад 17 грн. Приводом для такого стрибка стало, в першу чергу, зростання військової напруженості на сході країни, а також відтік прямих іноземних інвестицій, який за 2014 р. вже перевищив 10 млрд дол.

У той же час, незважаючи на досить високі ставки за депозитними вкладами у національній валюті, які, в середньому по ринку, становлять 26-27% річних, довіра вкладників до національної банківської системи залишається на дуже низькому рівні і багато хто не знають куди вкласти гроші. Про це свідчить зростання обсягу готівки поза банківською системою, з початку року цей показник збільшився більш ніж на 20%.

Накопичений негатив за останні місяці позначилася також і на фондових майданчиках України, індекс Української біржі (UX) втратив своєї вартості понад 26% від максимумів 2014 р., а індекс ПФТС впав більш ніж на 18% від максимумів 2014 р.
Як бачимо, ситуація як на національному фінансовому ринку, так і в країні в цілому залишається складною і непередбачуваною. Тому у приватних інвесторів і простих людей виникає закономірне питання: куди вкласти свої гроші, щоб не тільки зберегти їх від інфляції, але і примножити?

Все більш популярними стають інвестиційні продукти, які пропонують міжнародні брокерські компанії. Дані инвестпродукты дозволяє навіть при самих несприятливих умовах в політиці та економіці знайти можливість куди вкласти гроші і отримувати стабільні доходи. Безумовно, для цього необхідно мати певні знання про ті пропозиції, які виходять від провідних форекс-брокерських компаній і які доступні практично кожному.

В даному випадку мова йде не про тих професіоналів, які пізнали всі тонкощі валютної торгівлі, володіють особливим "чуттям" і солідним багажем практичного досвіду. І не про тих небагатьох заможних громадян, які можуть ризикнути навмання кількома десятками тисяч доларів. Йдеться про можливості для пересічних мешканців України та інших країн СНД.

Саме таку можливість надає компанія "Пантеон-Фінанс" - кращий інвестиційний брокер ринку Форекс. Фахівцями компанії розроблені унікальні інвестиційні продукти ПАММ-фонди. Вони утворені кращими ПАММ-рахунками компанії, якими керують досвідчені і довели свою успішність, трейдери. Інвестуючи в ПАММ-фонди, клієнт отримує грамотно складений портфель, в якому його кошти розподілені найбільш оптимально і в будь-якому випадку приносять прибуток. До того ж не потрібно ні спеціальних знань, ні безпосередньої участі в торговому процесі. По закінченні інвестиційного періоду сумарний результат по всіх рахунках фонду, як правило, виявляється позитивним, навіть якщо хтось з керівників опинився в збитку. У середньому інвестиції В ПАММ-фонди приносять на місяць до 15 відсотків доходу.

Політику «Пантеон-Фінанс» традиційно відрізняє увага до побажань та рекомендацій клієнтів. Дотримуючись цього принципу, на підставі результатів голосування, був розроблений і запущений новий ПАММ-Фонд ТОП 15, в який входять 15 найбільш ефективних ПАММ-рахунків. Представник «Пантеон-Фінанс» звернув увагу, що ПАММ-рахунки компанії є прибутковим продуктом, прибуток за якими за місяць перевершує в кілька разів банківські відсотки за депозитами за рік. Навіть всесвітньо відомі індекси поступаються їм по прибутковості. А якщо говорити про ПАММ-фонди, то вони ще більш прибутковими. Що стосується гарантії збереження вкладених у ці продукти коштів, то вона становить 95%. Новий ПАММ-фонд ТОП 15 ще більше підвищив можливості клієнтів компанії в отриманні пасивних доходів.

Дізнатися більш детальну інформацію про те, куди вкласти гроші, а також про інвестиційні продукти Пантеон-Фінанс і Памм фонді ТОП15 можна тут.