ua en ru

У Криму закривається найбільший виробник молочної продукції

У Криму закривається найбільший виробник молочної продукції Фото: молочная продукция

Підприємство закривають через збитковість

Найбільший в Криму виробник молочної продукції - компанія "Криммолоко" повністю зупинить свою роботу і буде ліквідована через два місяці, повідомляє "Кримінформ".

За даними веб-ресурсу, адміністрація повідомила всіх співробітників про звільнення через два місяці відповідно до закону.

Так, генеральний директор "Криммолоко" Тимофій Ананьєв пояснює закриття підприємства його збитковістю.

"Підприємство стало нерентабельним: за сукупністю причин з літа минулого року завод працює собі в збиток. З вересня у нас пішли збитки - вересень, жовтень, листопад, грудень. Вересень - відсутність сировини з України. Листопад - це блекаут. І режим НС до сьогоднішнього дня ніхто не відміняв ", - зазначив він.

Наголошується, що в 2014 році пакет акцій ПАТ "Криммолоко" придбав інвестор з Російської Федерації. У лютому 2015 керівництво підприємства заявляло, що компанія почала процедуру отримання статусу учасника СЕЗ і надалі планує поставляти в регіони Росії вершкове масло з української сировини.

На сайті Федеральної податкової служби структура акціонерів ПАТ "Криммолоко" не розкривається.

Нагадаємо, прокуратура Криму порушила кримінальну справу проти посадових осіб НВАО "Масандра" за виставляння на продаж колекційних вин.