ua en ru

В Криму через нові аварії на електромережах Феодосія та Чорноморське частково без світла

В Криму через нові аварії на електромережах Феодосія та Чорноморське частково без світла Фото: Крим без світла

В даний час тривають ремонтні роботи

В анексованому Російською Федерацією Криму сьогодні, 28 січня, повідомили про часткове відключення від світла через аварії споживачів Чорноморського та Феодосії. Про це передає Крим.Реалії.

Так, згідно з інформацією прес-служби Радміну Криму, у смт. Чорноморське по вул. Кооперативній у зв'язку з аварією на лінії електропередач частково знеструмлено 14 квартир.

"В даний час тривають ремонтні роботи", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що через аварію на ТП №142 у Феодосії частково знеструмлені вул. Дружби і Чорноморська набережна. Очікуваний час усунення аварії - 2 години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму відключення світла стали хаотичними, жителі півострова скаржаться на відсутність будь-яких графіків подачі електроенергії.

В анексованому Криму з 22 листопада 2015 року діє режим надзвичайної ситуації у зв'язку з припиненням енергопостачання з материкової частини України.

У Криму в минулому році було введено в дію дві гілки першої черги енергомосту з Краснодарського краю. Із-за навантажень в електромережах відбуваються часті аварії.