ua en ru

В Кримському 2 військових підірвалися на розтяжці, - Луганська ОДА

В Кримському 2 військових підірвалися на розтяжці, - Луганська ОДА Фото: АТО на Донбасі

У Луганській обл. руйнувань і постраждалих серед населення не зафіксовано

У селі Кримському Новойдарського району Луганської обл. внаслідок підриву на "розтяжці" було поранено двох військовослужбовців Збройних сил України із Волинської області та Автономної Республіки Крим. Про це повідомляє прес-служба Луганської військо-цивільної адміністрації.

Також повідомляється, що за добу, 28 серпня, у Луганській області бойовики не використовували важкої артилерії за виключенням поодиноких залпів, але стали більше стріляти із мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів.

Зазначається, що у традиційно "гарячих точках": Станиці Луганській, Попасній, Троїцькому, Трьохізбенці, Золотому, Стаханівцю ніч пройшла тихо. Руйнувань і постраждалих серед населення не зафіксовано.

"У Луганській області за тривалий час спостерігається припинення обстрілів із забороненої Мінськими угодами зброї калібром більше 100-мм. Але збільшилися обстріли із АГС, СПГ та мінометів. Так, за минулу ніч із автоматичного гранатомету, тільки по Станиці Луганській було випущено більше 500 гранат та ще 100 із протитанкового. Я вам так скажу, мені все одно чим буде руйнуватися інфраструктура чи від чого будуть гинити люди у Луганській області. Для нас головне припинити всі обстріли, щоб у нас не було ні руйнувань, ні жертв. Але такий варіант не влаштовує наших кровожерливих сусідів", - відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу бойовики 74 рази обстріляли сили АТО.