ua en ru

У Кримському почався бій, - Москаль

У Кримському почався бій, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Бойовики почали обстрілювати сили АТО з мінометів і гранатометів

У Кримському селі Луганській області близько 15:10 2 травня розпочався бій, бойовики обстрілюють з гранатометів і мінометів сили антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні (2.04) о 15.10 у Кримському (Новоайдарський район біля автодороги Бахмутка) почався бій. Опорні пункти українських військових поблизу протитуберкульозного диспансеру обстрілюють з гранатометів, мінометів, стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети і швидкострільні гармати з БМП. Вогонь ведеться з боку Сокільників, окупованих бойовиками. Бій іде і в ці хвилини (за станом на 15.20)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив Москаль, місцеві жителі, які працювали на городах, поховалися по домівках і підвалах. Даних про поранених в результаті бою поки не надходило.

Нагадаємо, що вчора ввечері в результаті обстрілу Кримського з мінометів була поранена 74-річна жінка. Міна залетіла в приватне подвір'я, пошкодила будинок і поранила господиню, яку у важкому стані доставили в лікарню Лисичанська.