ua en ru

Кримські правозахисники розповіли про ще одного "українського диверсанта"

Кримські правозахисники розповіли про ще одного "українського диверсанта" Фото: Захтей вважається одним із десяти затриманих "диверсантів ГРУ" в Криму

Ще одним затриманим ФСБ так званим "диверсантом з ГУР" виявився житель Євпаторії

Міністерство закордонних справ Росії назвало ім'я другого затриманого ФСБ в Криму нібито "диверсанта". Ним виявився виконроб з Євпаторії Захтей Андрій Романович, повідомляє Кримська правозахисна група на своїй сторінці в Facebook.

"41-річний Захтей Андрій Романович родом з міста Борислав Львівської області, де на нього в 2006 році було зареєстровано приватне підприємство "Євро-пластбуд", - йдеться в повідомленні.


На Facebook-сторінці затриманого зазначено, що зараз він живе в Євпаторії.

"Судячи з усього, останнім часом він не знаходив роботу в Криму - його резюме розміщено на сайтах з пошуку роботи будівельних Москві і Підмосков'ї", - додали в Кримській правозахисній групі.

В оголошеннях про пошук роботи йдеться про те, що Захтей готовий виконувати ремонти квартир і приміщень, займатися будівництвом АЗС в Москві і області. Також він повідомляє про наявність стажу роботи поч. будівельного ділянки, виконроба, майстра оздоблювальних робіт.

Місцем проживання затриманий вказує Одинцово, але також пропонує виконувати замовлення і в Криму.Кримські правозахисники розповіли про ще одного "українського диверсанта"

"Судячи з опублікованих фотографій, а також зазначеним під ними геотегам, Захтей останнім часом, дійсно, був на заробітках в Росії і проживав в Одинцово", - вважають правозахисники.

Крім цього, в соціальній мережі "Вконтакті" - на своїй сторінці Захтей вказав, що також допомагає в "оформленні російського громадянства для мешканців ближнього зарубіжжя і країн колишнього СРСР".

Також повідомляється, що у Захтея є дружина і маленька дитина.

Нагадаємо, правозахисних органах РФ заявили про затримання в окупованому Криму десяти "пособників українських диверсантів".