ua en ru

"Крименерго" і "Укренерго" не підтвердили припинення поставок е/енергії в Крим з України

"Крименерго" і "Укренерго" не підтвердили припинення поставок е/енергії в Крим з України Фото: припинення поставок електрики в Крим поки не підтвердили

Постачання споживачів півострова поки здійснюється в звичайному режимі

У компаніях "Крименерго" і "Укренерго" не підтвердили припинення поставок електроенергії в Крим з України з 1 липня, постачання споживачів на півострові здійснюється в звичайному режимі, передають російські ЗМІ.

За даними російських ЗМІ, що в інформаційно-консультаційному центрі "Крименерго" не підтвердили дані про обмеження поставок.

"Всі елементи енергосистеми в Криму працюють у звичайному режимі. Інформації про обмеження поставок електроенергії з території України не надходило", - повідомив диспетчер.

Як повідомляє видання "Крим. Реалії", компанія "Укренерго" також поки не повідомляє про припинення електропостачання в аннексированный Крим.

Нагадаємо, раніше в Міненерго РФ заявили, що Україна з 1 липня припиняє постачання електроенергії в Крим.

"30 червня 2015 року в 17-39 з боку НЕК "Укренерго" надійшло сповіщення про скорочення з 00-00 1 липня погодинного планового графіка сальдо-перетікання "ОЕС України - Крим" до 0 МВт. В цілях забезпечення безпечного енергопостачання споживачів Кримського півострова під керівництвом заступника міністра енергетики Російської Федерації Андрія Черезова проведено нараду", - йдеться в повідомленні прес-служби Міненерго РФ.