ua en ru

З Криму видворили понад 20 українців

З Криму видворили понад 20 українців Фото: Крим після окупації (wikimapia)

Українці нібито порушили "трудове законодавство" Росії

З окупованого Криму видворили 23 українців нібито за "нелегальну трудову діяльність". Про це йдеться в повідомленні Федеральної служби безпеки РФ, передає "Кримінформ".

Повідомляється, що українці працювали на будівництві одного з об'єктів у передмісті Євпаторії. За заявою ФСБ, 36 українців працювали в Новоозерному на території дитячого садка "Якорек" з "порушенням законодавства", так як не мали російського трудового патенту та дозвільних документів від підрядника.

Також повідомляється, що "порушників" притягли до адміністративної відповідальності, пізніше за рішенням "суду" в Євпаторії 23 українців "видворили за межі країни і закрили для них в'їзд до Росії на п'ять років".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму затримали ще одного українця за підозрою в "шпигунстві". Російські спецслужби 11 лютого в Сімферополі затримали українця Костянтина Давиденка, який нібито збирав і передавав спецслужбам України секретні дані про діяльність Національної гвардії РФ і співробітників Федеральної служби безпеки.