ua en ru

Крим отримає з держбюджету України 400 млн грн на соціально-економічний розвиток, - Могильов

Крим отримає субвенції з державного бюджету України на соціально-економічний розвиток в сумі 400 млн грн. Про це заявив голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов 18 квітня, повідомляє головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Глава уряду Криму зазначив, що 200 млн грн планується направити на реалізацію проектів, озвучених територіальними громадами в рамках ініціативи Ради міністрів "Відкритий народний бюджет".

"Два дні я провів у Києві, де обговорювалося це питання. Міністерству фінансів виділяється достатньо великий ресурс на розвиток регіонів, у рамках цього фінансування ми повинні отримати 200 млн на економічний розвиток", - пояснив Могильов.

При цьому голова Ради міністрів зазначив, що Крим також планує отримати близько 200 млн на реалізацію соціальних програм.

"В рамках соціальних ініціатив Президента України Крим отримає додатково близько 200 млн грн, ці кошти підуть на соціальні виплати", - повідомив Могильов.

Нагадаємо, на кінець грудня 2011 р. в Криму не було освоєно понад 80 млн грн субвенцій з державного бюджету України на 2011 р.