ua en ru

Аварія літака в Ірані: серед загиблих могла бути донька глави Başaran

Аварія літака в Ірані: серед загиблих могла бути донька глави Başaran Фото: аварія приватного літака в Ірані (KemalSYN_44 twitter)

Йдеться про дочку турецького підприємця Хюсейнома Башарана - глави інвестхолдингу Başaran Holding

Дочка турецького підприємця Хюсейнома Башарана, який очолює інвестиційний холдинг Başaran Holding ("Башаран"), Міна, та семеро її подруг перебували на борту приватного турецького літака, який розбився на південному заході Ірану. Про це повідомляє DHA.

За даними агентства, дівчина поверталася з Дубая, де провела відпустку зі своїми подругами. Ймовірно на борту було двоє пілотів, один член екіпажу і вісім пасажирів. Літак належав Başaran Holding.

Зазначено, що інформацію про перебування на борту літака, який зазнав аварії, Міни Башаран також підтверджує телеканал NTV. За його даними, дівчина літала на відпочинок зі своїми друзями перед весіллям.

Нагадаємо, раніше стало відомо про катастрофу приватного літака в Ірані. Зазначалося, що в результаті авіакатастрофи загинуло щонайменше 11 осіб. На місці аварії виникла пожежа. Повідомлялося, що повітряне судно прямувало з міста Шарджа (ОАЕ) у Стамбул.

Водночас представник пошуково-рятувальної операції Шахіна Фахті уточнив, що на борту лайнера могли перебувати від 11 до 20 осіб. За їхніми даними, лайнер упав у гористій місцевості недалеко від міста Шахре-Корд.