ua en ru

У Кропивницькому на хабарі затримали трьох поліцейських і чиновника Мін'юсту

У Кропивницькому на хабарі затримали трьох поліцейських і чиновника Мін'юсту Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Правоохоронці вимагали хабарі за непритягнення до кримінальної відповідальності

У Кропивницькому за три дні на хабарі затримали трьох поліцейських і чиновника міського відділу Міністерства юстиції. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції.

Зокрема, внутрішній безпеці поліції стало відомо про те, що чиновник відділу Мін'юсту та дільничний обіцяли підозрюваному у кримінальній справі за хабар вплинути на слідчого. За свої послуги зловмисники вимагали 10 тис. гривень, які нібито повинні були передати слідчому, щоб підозрюваний уникнув арешту. Гроші отримав особисто працівник юстиції, в даний час йому і майору поліції оголошено підозру.

Крім того, ще двох поліцейських Кропивницького викрили на вимаганні за непритягнення до кримінальної відповідальності підозрюваного у скоєнні пограбування. Правоохоронці вимагали 1 тис. доларів. Після отримання першої частини цієї суми хабарників затримали на гарячому.

altaltalt

Фото: затримання Кропивницького

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали на хабарі заступника мера Первомайська. Чиновниця вимагала гроші за дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.