ua en ru

У Криворізькій міськраді проходять обшуки у справі про розкрадання бюджетних коштів, - Луценко

У Криворізькій міськраді проходять обшуки у справі про розкрадання бюджетних коштів, - Луценко Фото: Юрій Луценко

Перевіряється можлива причетність до розкрадання міської влади Кривого Рогу

У Кривому Розі проходять обшуки у справі про легалізацію 200 млн гривень бюджетних коштів. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"Сьогодні проводяться ряд обшуків в Криворізькій міській раді за місцем проживання та здійснення комерційної діяльності директорів та засновників підприємств, причетних до легалізації 200 млн гривень, виділених з бюджету в 2016 році", - написав Луценко.

Також Луценко повідомив, що в рамках розслідування перевіряється причетність до розкрадання коштів міської влади Кривого Рогу, зокрема мера міста Юрія Вілкула.

"В рамках розслідування перевіряється можлива причетність до скоєння розкрадання міського голови Вілкула Ю. Р., його першого заступника Удода Е. Р., заступник Катриченко А.., інших посадових осіб Ради та низки підприємств", - сказав він.

Сьогодні проводяться ряд обшуків в Криворізькій міській раді, за місцем мешкання та здійснення комерційної діяльності ді...

Опубліковано Юрієм Луценком 2 березень 2017 р.

Нагадаємо, Юрій Вілкул задекларував майно в Криму і 2,8 млн гривень готівкою, а також повідомив, що володіє авторським правом на ряд винаходів.