ua en ru

Криворізькі активісти мають намір завтра розпочати голодування біля стін ВР

Криворізькі активісти мають намір завтра розпочати голодування біля стін ВР Фото: Верховна Рада

Головною вимогою активістів є підписання закону про дострокові вибори мера

Криворізькі активісти завтра, 20 січня 2016 року, мають намір біля Верховної Ради України оголосити про початок безстрокового голодування. Про це у Facebook повідомив народний депутат України Семен Семенченко.

Як повідомляється, головною вимогою активістів є підписання закону про дострокові вибори мера.

"Завтра об 11:00 біля Верховної Ради криворізькі активісти оголосять про початок безстрокового голодування. Їх вимоги до Петра Порошенка і Володимира Гройсмана - підписати Закон про дострокові вибори міського голови замість сфальсифікованих. Подальше затягування з підписанням призведе до зриву термінів виборів і необхідності прийняття нового Закону", - написав він.

Завтра об 11:00 возле Верховной Рады Криворожские активисты обьявят о начале бессрочной голодовки. Их требования к Петру...

Опубликовано Семеном Семенченко 19 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер парламенту Володимир Гройсман ще не підписав законопроект про призначення перевиборів міського голови в Кривому Розі на 27 березня 2016 року.

"Я не підписав цей закон, оскільки він не надійшов на підпис від профільного комітету", - сказав Гройсман.

Причиною цього, за словами спікера, є те, що в комітет з питань правосуддя та правової політики надійшла заява від парламентської фракції "Опозиційний блок" про порушення процедури прийняття законопроекту.