ua en ru

У "Криворіжгазі" розповіли подробиці вибуху у житловому будинку

У "Криворіжгазі" розповіли подробиці вибуху у житловому будинку У "Криворіжгазі" розповіли подробиці вибуху у житловому будинку

20 листопада 2016 року приблизно о 14.40 годин у п'ятиповерховому будинку по вул. Едуарда Фукса 48 стався вибух. Повідомлення про це надійшло на пульт оперативного чергового аварійної служби ПАТ "Криворіжгаз" 14.55, повідомляє прес-служба компанії.

За даними прес-служби, на місце події виїхала аварійна бригада. Епіцентр вибуху припав на спальну кімнату, єдиною неушкодженою кімнатою є кухня. В результаті вибуху є двоє постраждалих, які перебувають у лікарні з опіками III ступеня.

"Зайшовши в квартиру, де стався вибух, фахівці служби 104 зафіксували відсутність газової плити. Брат постраждалого каже, що вона була самостійно демонтована і продана. Кран на відпустці був перекритий. За даними попередніх випробувань, які проводилися на місці аварії, кран був герметично закритий. Пізніше його демонтували для проведення розширеної експертизи", - говорить технічний директор ПАТ "Криворіжгаз" Анатолій Пономаренко.

На даний момент газопостачання будинку по вул. Едуарда Фукса 48 відновлено. Спеціально створена комісія займається розслідуванням причин вибуху.