ua en ru

"Криворіжгаз" приєднався до електронної системи закупівель ProZorro

ПАТ "Криворіжгаз" з 1 серпня приєдналося до електронної системи закупівель для кращого контролю за цією сферою діяльності. Нова система допоможе компанії отримати якісні товари та послуги за кращу ціну, адже кількість потенційних постачальників зросте втричі, повідомляє прес-служба компанії.

"Сфера застосування закону не поширюється на компанії, які займаються газорозподілом, проте, ми вирішили спробувати, і очікуємо розширення списку постачальників і збільшення конкуренції між ними", - каже начальник управління матеріально-технічного забезпечення Ігор Лисенко.

Для проведення електронних торгів в системі ProZorro обрано майданчик Е-tender, фахівці якого брали участь у розробці діючої системи публічних закупівель.

"Збої і помилки в програмі можуть поставити під загрозу забезпечення газом криворіжців, тому випробувати роботу системи ми вирішили на "простих" матеріалах", - зазначає начальник управління матеріально-технічного забезпечення Ігор Лисенко.

В 2016 році компанія планує інвестувати в модернізацію, реконструкцію і розвиток системи газопостачання, а також забезпечення комерційного обліку природного газу майже 93 млн грн. За попередні три роки такі інвестиції разом склали 83,9 млн грн.