ua en ru

У Кривому Розі в шахті сталося обвалення породи, - ДСНС

У Кривому Розі в шахті сталося обвалення породи, - ДСНС Фото: у Кривому Розі на шахті сталося обвалення породи

За попередньою інформацією, під завал потрапив один гірник

Сьогодні, 6 червня, о 8:55 сталося обвалення породи на шахті "Октябрська" у Кривому Розі (Дніпропетровська область), під завал потрапив один гірник. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"6 червня о 8:55 у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області на шахті «Октябрська» на горизонті 1220 м сталося обрушення породи. За попередньою інформацією, під завал потрапив 1 гірник", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Зазначено, що до проведення рятувальних робіт залучено два відділення Дніпропетровського воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону, а саме 3 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Броварах (Київська область) ліквідували масштабну пожежу на складах, що спалахнула вчора вдень, 5 червня. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Внаслідок пожежі вогнем знищено та пошкоджено конструктивні елементи будівель та продукцію деревини, що знаходилася всередині. Жертв та постраждалих немає", - йдеться в повідомленні ДСНС.