ua en ru

У Кривому Розі поліція ліквідувала нарколабораторію

У Кривому Розі поліція ліквідувала нарколабораторію Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліцейські вилучили вже виготовлені наркотики, які на "чорному ринку" могли б коштувати 250 тис. гривень

У Кривому Розі поліція ліквідувала нарколабораторію з виробництва метамфетаміну. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Вказано, що загалом поліцейські вилучили вже виготовлені наркотичні та лікарські препарати, які на "чорному ринку" могли б коштувати 250 тисяч гривень.

"60 г психотропної речовини "метамфетамін", 175 пігулок лікарського препарату "Ефіна", електронні ваги, порожні сліп-пакети, різноманітне лабораторне обладнання та прекурсори для виготовлення метамфетаміну виявили співробітники управління протидії наркозлочинності в одному з гаражів м. Кривий Ріг", - сказано у повідомленні.

altaltaltaltaltalt

Фото: поліція ліквідувала нарколабораторію

Зазначається, що лабораторію з виготовлення психотропу організував 38-річний місцевий житель. Санкціонований судом обшук пройшов 13 вересня 2017 року. Вилучені предмети та речовини направлені на експертизу.

На теперішній час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтями 307, 313 та 311 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України (СБУ) під процесуальним керівництвом прокуратури припинили в Києві діяльність двох нарколабораторій.