ua en ru

У Кривому Розі обвалився дах на промисловому підприємстві, загинув працівник

У Кривому Розі обвалився дах на промисловому підприємстві, загинув працівник Фото: обвал даху на підприємстві "АрселорМітталл Кривий Ріг" (ДСНС)

Наразі проводяться роботи з вивільнення тіла загиблого з-під завалів

У Дніпропетровській області на промисловому підприємстві "АрселорМітталл Кривий Ріг" стався обвал даху конвертерного цеху, внаслідок чого загинув один співробітник. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 3 березня о 21:14 сталося руйнування металевого даху непрацюючого відділення конвертерного цеху, в якому проводились ремонтні роботи. До місця надзвичайної події було направлено рятувальні підрозділи ДСНС.

На місці рятувальниками було з’ясовано, що під завалами перебував працівник, віком орієнтовно 25 років.

За даними відомства, до його пошуків було залучено 54 особи, 10 одиниць техніки, а саме: від Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області - 19 рятувальників і 4 одиниці техніки; від Державного воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС - 25 осіб і 5 одиниць техніки; від газорятувальної служби ПАТ "АрселорМітталл Кривий Ріг" - 10 осіб і 1 одиниця техіки.

У Кривому Розі обвалився дах на промисловому підприємстві, загинув працівникУ Кривому Розі обвалився дах на промисловому підприємстві, загинув працівник

Фото: обвалився дах в цеху "АрселорМітталл Кривий Ріг" (ДСНС)

"Станом на 11:15 тіло загиблого візуально виявлено. Наразі проводяться роботи з вивільнення тіла з-під завалів", - доповіли в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівненській області 3 березня 2018 року сталася пожежа в приватному житловому будинку, внаслідок якої загинуло двоє людей.