ua en ru

У Кривому Розі судитимуть патрульного, який збив людину на пішохідному переході

У Кривому Розі судитимуть патрульного, який збив людину на пішохідному переході Ілюстративне фото (pinterest.co.uk ksenia-egorova)

Інспектор патрульної поліції у Кривому Розі збив людину на службовому авто

У Кривому Розі перед судом постане інспектор патрульної поліції, котрий збив людину на пішохідному переході. Про це повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко у Facebook.

Відомо, що у листопаді 2017 року цей патрульний, керуючи службовим автомобілем "Toyota Prius" у Кривому Розі, порушив правила дорожнього руху та збив пішохода, який рухався по пішохідному переходу.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження", - зазначив Лисенко.

Додамо, що таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, головний підозрюваний ще однієї аварії в Кривому Розі, яка сталась 17 квітня 2018 року, помер у слідчому ізоляторі. У цій аварії на перехресті зіткнулися автомобіль, автобус з робітниками металургійного заводу і маршрутне таксі. У результаті аварії на місці загинули 8 осіб, пізніше в лікарні померли ще двоє постраждалих, а 29 квітня кількість жертв зросла до 11.