ua en ru

Криптолихоманка: як не помилитися з вибором криптовалюти

Криптолихоманка: як не помилитися з вибором криптовалюти

Стрімке зростання курсів криптовалют привертає до себе все більше уваги з боку інвесторів. Наприклад, найпопулярніша в світі криптовалюта біткоін з початку року додала майже 400%, а вартість лайткойна і ефіріума збільшилася за останній рік в середньому в 10 разів. Зрозуміло, таку прибутковість сьогодні не в силах запропонувати жоден банк і жоден інвестиційний фонд. Виникає питання: як інвестувати в криптовалюту і яку вибрати?

Для того щоб знайти відповідь на це питання, новачкові доведеться чимало потрудитися. Адже ринок криптовалют має велику кількість особливостей і підводних каменів. Почавши вивчення, інвестор обов'язково зіткнеться з цілим рядом дилем організаційного характеру: яку вибрати біржу для купівлі криптовалют, наскільки вона надійна, як на ній зареєструватися, де її зберігати, якими кріптогаманцями користуватися, де їх брати і т.д.

Для тих, у кого немає часу розбиратися в особливостях ринку криптовалют, але є бажання заробляти на його безмежному потенціалі, оптимальним рішенням стане купівля вже готового інвестиційного портфеля, що об'єднує найбільш перспективні кріптоактиви. Одним з таких продуктів є портфель CryptA Capital, який був розроблений і виведений на ринок міжнародних фінансових брендом Альпарі і користується високим попитом у приватних інвесторів за простоту інвестування і можливість отримання хорошого доходу.

CryptA Capital - потрійна вигода від інвестицій

Як ми вже відзначали, підвищений інтерес до криптовалют веде до зростання їх курсів. При цьому вартість різних валют зміняться нерівномірно, стрибками, в різні періоди часу - то одні вириваються вперед, то інші. Саме з урахуванням цих особливостей і був створений інвестиційний портфель CryptA Capital, який включає в себе три найбільш ліквідні та популярні криптовалюти: біткоін, ефіріум і лайткоін. Затребуваність цих криптовалют є запорукою їх високої потенційної прибутковості. Таким чином, ключовою перевагою портфеля CryptA Capital є його диверсифікація, що означає інвестування відразу в три валюти. Це дозволяє згладити коливання кожної з них і домогтися більш стійкого результату.

Іншою незаперечною перевагою кріптопортфеля Альпарі є простота інвестування. Все що потрібно, це придбати частку в портфелі - токен, а далі лише відстежувати статистику доходів в "Особистому кабінеті" на сайті Альпарі. Інвестувати в портфель можна строком на один рік, при цьому передбачена можливість дострокового виходу шляхом продажу токенів.

Реальні можливості цифрової валюти

Крім цього кріптопортфель вигідно відрізняється від традиційних способів інвестицій своєї прибутковістю. Наприклад, зростання вартості токена з 500 до 1000 одиниць буде означати 100% прибутку для тих, хто вчасно купив, а потім продав свою частку активів в портфелі. А в тому, що вартість токена за останнім часом значно зросла, можна переконатися, відвідавши відповідний розділ на сайті Альпарі.

Крім того, зростаючий інтерес до цифрових валют рано чи пізно призведе до дефіциту цього активу, а це робить кріптовалютний портфель найбільш перспективним інвестиційним інструментом. На даний момент вхід в CryptA Capital максимально комфортний і становить всього $ 100. Однак ми рекомендуємо інвестувати понад $ 1000, так як такий рівень вкладень дозволить отримати більш значущі результати.

Таким чином, якщо ви всерйоз задумалися про можливість отримання заробітку на криптовалютах, то варто звернути свою увагу на цей інвестиційний продукт. З більш детальною інформацією про CryptA Capital ви можете ознайомитися на сайті alpari.com.ua