ua en ru

Хресна хода у Києві: поліція повідомляє про 2 тис. учасників

Хресна хода у Києві: поліція повідомляє про 2 тис. учасників Фото: поліція не зафіксувала порушення порядку (РБК-Україна)

У столиці почалася хода від Володимирського кафедрального собору до Володимирської гірки

У Хресній ході в Києві 28 липня 2017 року беруть участь близько 2 тис. віруючих. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що по завершенню урочистого молебню близько 2000 учасників Хресного ходу вирушили від Володимирського кафедрального собору до парку Володимирська гірка. Учасники будуть рухатися за маршрутом: вул. Шевченка - вулиця Володимирська - пл. Софіївська - Володимирський проїзд - вул. Михайлівська - вул. Трьохсвятительська - парк Володимирська гірка.

"Поліція забезпечує супровід колони віруючих. В даний час порушень громадського порядку не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

У Києві поліція забезпечує супровід колони учасників Хресної ходи (ФОТО) Правоохоронці забезпечують безперешкодний рух колони по вулицям міста. Порушень громадського порядку не допущено. По завершенню урочистого молебню близько 2000 учасників Хресної ходи вирушили від Володимирського кафедрального собору до парку Володимирська гірка. Віряни рухатимуться за маршрутом: бул. Т. Шевченка - вул. Володимирська - пл. Софіївська - Володимирський проїзд - пл. Михайлівська - вул. Трьохсвятительська - парк Володимиріська гірка. Поліція забезпечує супровід колони вірян. На цей час порушень громадського порядку не зафіксовано. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Поліція Києва 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція посилила охорону в Києві через Хресну ходу. Зокрема, посилено патрулювання місць великого скупчення людей, на зупинках громадського транспорту та на станціях метрополітену. За порядком на вулицях столиці сьогодні стежитимуть понад 3 тис. 500 поліцейських і військових Національної гвардії.