ua en ru

Кредити онлайн на карту: плюси оформлення

Кредити онлайн на карту: плюси оформлення

Сьогоднішні реалії такі - на зміну кредитами в банках з масою труднощів в отриманні прийшли доступні миттєві онлайн кредити. У чому причина популярності даного виду позики і чи вигідно це насправді?

Пріоритетні якості

Якщо говорити про вигоду онлайн кредитування, то перше, що хочеться виділити це - доступність. Сьогодні банки пропонують кредити далеко не всім. І мова йде не про видачу банківської картки, а конкретно - про наявність на ній грошових коштів.

Як правило, у банків є свої "відмовки":

  1. Неспроможність.
  2. Відсутність офіційного заробітку.
  3. Маленька зарплата.
  4. Статус.

Вони неохоче видають кредити непрацюючим офіційно клієнтам, неспроможним студентам або малозабезпеченим пенсіонерам. Перш ніж видати кредит, банк бажає максимально підстрахуватися. А для того і придумує ряд каверзних запитань на отриманні точної інформації про доходи та заставному майні. Ще однією неприємною умовою у видачі банківського кредиту є обов'язкова необхідність вказувати контакти родичів або друзів, які згодом стануть поручителями.

Саме такий підхід до справи і відсунув банківські кредити на другий план. Сьогодні клієнту цікаво отримувати позики без довідки про доходи і принизливих прохань у друзів - підсобити з відповідями банку.

Взяти кредит онлайн: чому вигідно?

Крім доступності онлайн кредитування для всіх верст населення, отримати кредити онлайн на карту є шанс навіть у клієнтів з поганою кредитною історією.

Єдине, що останнім доведеться заплатити штраф за неустойку в разі несвоєчасного погашення онлайн позики.

Крім цього, перевагами послуги онлайн кредитування є наступні:

  1. Швидкість оформлення. Онлайн кредит може виручити клієнта миттєво. Якщо ви вже раніше були зареєстровані на сайті, то просто необхідно подати нову заявку, що займе не більше хвилини. У разі першого звернення в банк, потрібно буде витратити 5 хвилин на попереднє заповнення анкети. І в тому, і в іншому випадку кредит оформляється дуже швидко.
  2. Простота в подачі заявки. Зручний інтерфейс фінансової організації, що надає онлайн позики, зручний і зрозумілий.
  3. Комфортні умови. Для отримання онлайн позики в кредитній групі Loany, вам не доведеться вказувати дані 2-3 поручителів, фотографувати себе разом з паспортом, додаючи зображення до заявки та робити додаткові неприємні процедури. Все що потрібно, це вказати дані документів і за можливості - джерела доходу.
  4. Доступні відсотки. Будь-яка організація зацікавлена у своїх клієнтах. Тому процентні ставки не повинні бути завищені. А чим частіше ви будете вдаватися до допомоги онлайн позики на карту, тим більшу знижку на процентну ставку по кредиту отримаєте надалі.
  5. Можливість продовження договору. Будь-який договір можна продовжити на будь-яку кількість днів. Головне, встигнути зробити пролонгацію в кредитний період, без допущення штрафних санкцій. Це зручно і недорого.

Кредити онлайн на карту - нова й вигідна послуга. У багатьох ситуаціях вона може виручити позичальника. Але щоб така швидка і проста позика стала дійсно вигідною і максимально дешевою в процентній ставці - важливо віддавати кредити вчасно.