ua en ru

"Креатив Груп" змінив власника

"Креатив Груп" змінив власника Фото: Акціонер "Креатив Групп" продав свій пакет паперів

Мажоритарний акціонер виробника масложирової продукції розпродав свій пакет цінних паперів

Великий виробник масложирової продукції ПАТ "Креатив Груп", змінив власника. Мажоритарний акціонер компанії розпродав свій пакет, про це компанія повідомила в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР).

У повідомленні йдеться, що частка акціонера OGSC Creative Group Public Limited (Кіпр), якому належало 77,3561% акцій, скоротилася до 0%. Таким чином, компанія перестала бути акціонером "Креатив Груп". Замість неї у складі власників цінних паперів виробника, з'явилися 4 нові компанії. Рівні частки в розмірі 19,33% акцій придбали Translogistik Services LTD, Долебрер Холдінгз Лімітед, а також компанії Джиорналита До Лімітед і Зеруин Ко ЛТД.

Раніше компанія повідомляла про те, що веде переговори з інвесторами про можливу реструктуризацію, пише Stockworld.

ПАТ "Креатив Груп" є одним з найбільших виробників масложирової продукції в Україні. Її спеціалізація - рафіновані рослинні масла, модифіковані жири, тверді і м'які маргарини та ін. крім основного напрямку. Компанія також розвиває виробництво біопаливних пелет, тваринництво, а також вирощування сільгоспкультур.

Нагадаємо, раніше про продаж контрольного пакету акцій повідомляла "Якобз Україна", цінні папери якої перейшли компанії, в якій об'єднали свої кавові напрямки дві великі корпорації.