ua en ru

Червоний Хрест доставив на Донбас 7 вантажівок з гуманітарною допомогою

Червоний Хрест доставив на Донбас 7 вантажівок з гуманітарною допомогою Фото: гуманітарна допомогу від Червоного Хреста (icrc.org)

У вантажівках знаходяться товари медичного призначення і будматеріали

Міжнародний комітет Червоного Хреста доставив на окупований Донбас 7 вантажівок з гуманітарною допомогою вагою 121 тонну. Про це Facebook повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Також вчора, через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території послідували 7 вантажівок від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області товари медичного призначення та будівельні матеріали загальною вагою близько 121 тонни", - йдеться в повідомленні.

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування Вчора пасажиро-транспортний потік залишався інтенсив...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, минулого разу Червоний Хрест доставив на Донбас гуманітарну допомогу 10 серпня 2017 року. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області товари медичного призначення та будівельні матеріали загальною вагою близько 121 тонни.

Як відомо, за минулу добу, 14 серпня 2017 року, в зоні проведення (АТО) вісім українських військовослужбовців отримали поранення.