ua en ru

Червоний Хрест доставив на Донбас 10 вантажних автомобілів з гумдопомогою

Червоний Хрест доставив на Донбас 10 вантажних автомобілів з гумдопомогою Фото: конвой Червоного Хреста (twitter.com/ICRC_ua)

Червоний Хрест направив на Донбас близько 148 тонн гумдопомоги

Міжнародний Комітет Червоного Хреста доставив на Донбас 10 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 10 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вантажівки перевозили близько 148 тонн гумдопомоги для жителів Донецької області. Зокрема, Червоний Хрест направив на Донбас медичні препарати, гігієнічні набори, пісок для фільтрації, зварювальні апарати, символіка МКЧХ, колеса, ІТ-обладнання, сульфат алюмінію та теплиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста 28 березня 2018 року доставила на окупований Донбас 118 тонн гуманітарної допомоги. На окуповану частину України поїхало дев'ять вантажівок із гуманітарною допомогою.