ua en ru

У Красноармійську військовий застрелив свого товариша по службі

У Красноармійську військовий застрелив свого товариша по службі Фото: Красноармейськ

У Красноармійську Донецької області вчора, 20 квітня, військовослужбовців Збройних сил України в кафе вистрілив у свого товариша по службі, який від поранень помер в лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

"20 квітня близько 19:00 до чергової частини Красноармійського міськвідділу надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про госпіталізацію військовослужбовця Збройних сил України, 1979 року народження, з вогнепальним пораненням черевної порожнини", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий отримав поранення в одному з кафе в центрі міста, де вживав спиртні напої разом зі своїм товаришем по службі. Міліція встановила, що між чоловіками виник конфлікт. Один з військовослужбовців, 1967 року народження, вистрілив у потерпілого з автомата Калашникова.

"Постраждалий був госпіталізований. Сьогодні вранці військовослужбовець помер у лікарні", - повідомили в міліції.

За даним фактом слідчим відділом Красноармійського МВ відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Зброя у військового було вилучено. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, 10 квітня на блокпосту в Луганській області боєць Національної гвардії України з автомата застрелив свого товариша по службі.