ua en ru

У Краматорську знайдений мертвим співробітник міжнародної організації

У Краматорську знайдений мертвим співробітник міжнародної організації Фото: правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом вбивства

За попередньою версією слідства, чоловік скоїв самогубство

Співробітник Міжнародної організації з міграції знайдений мертвим в Краматорську Донецької області. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"15 березня в чергову частину Краматорського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Донецькій області звернувся співробітник представництва Міжнародної організації з міграції з повідомленням про те, що їхній колега, який тимчасово живе в Краматорську, не виходить на зв'язок", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці виявили труп чоловіка в квартирі зниклого особи.

"За місцем проживання зазначеної особи, у ванній кімнаті, оперативно-слідчою групою на чолі з першим заступником керівника Краматорської місцевої прокуратури виявлено труп чоловіка з множинними тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень. За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство", - йдеться в повідомленні.

За фактом події порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство", призначено низку необхідних експертиз.

Нагадаємо, 14 березня у Києві на Оболоні чоловік з сокирою напав на місцевого жителя - вдарив його по голові і погрожував фізичною розправою жінці-інваліду.