ua en ru

Крамаренко: У Києві наступного тижня буде відкритий Єдиний дозвільний центр

У Києві наступного тижня буде відкритий Єдиний дозвільний центр, в якому надаватимуть всі адміністративні і дозвільні послуги міського характеру. Про це сьогодні під час круглого столу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наступного тижня буде презентований і відкритий новий Єдиний дозвільний центр, загальною площею більше 2 тисяч квадратних метрів, в якому працюватиме електронний документообіг, буде впроваджена електронна черга, також організовані всі умови для людей з обмеженими можливостями. Туди ми зараз переводимо всі адміністративні послуги міського характеру і всі дозвільні послуги, які видавалися в місті в різних установах. Також додатково (зараз вже закінчилися узгоджувальні процеси) буде відкрито 5 нових центральних органів виконавчої влади, де також видаватимуть дозвільну документацію", - сказав Крамаренко.

За його словами, також в Києві відкриватимуться консультаційні центри, які допомагатимуть з реєстрацією бізнесу. Також він додав, що в майбутньому в місті планується створення бізнес-центрів або бізнес-інкубаторів, де бізнесу, що тільки починає, надаватимуть пільгові умови оренди приміщень, користування зв'язком, оргтехнікою та устаткуванням.