ua en ru

КПВВ "Золоте" у Луганській області запустять у тестовому режимі

КПВВ "Золоте" у Луганській області запустять у тестовому режимі Фото: контрольний пункт в'їзду-виїзду (прес-служба Луганської ОДА)

Це вже четверта спроба відкрити КПВВ

У Луганській області у тестовому режимі запрацює контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Золоте". Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації (ОДА).

"На період ремонтних робіт на мостовому переході поблизу КПВВ "Станиця Луганська" 9-10 грудня для забезпечення права громадян на вільне пересування, українською стороною прийняте рішення про відкриття з нашого боку КПВВ "Золоте", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що це не перша спроба української сторони відкрити КПВВ. Це намагалися зробити вже тричі, останнього разу - 20 жовтня поточного року.

"Однак, протилежна сторона черговий раз відмовилась від взятих на себе зобов’язань", - повідомляють в ОДА.

9-10 грудня в тестовому режимі працюватиме КПВВ «Золоте» На період ремонтних робіт на мостовому переході поблизу КПВВ «...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, контрольний пункт "Станиця Луганська" тимчасово закриють для пересування. Питання ремонту мостового переходу було розглянуто на черговому засіданні тристоронньої групи у Мінську. Ремонт здійснюватиметься з метою подальшого безпечного пересування цивільного населення.