ua en ru

КПВВ в Станиці Луганській закритий через обстріли, поранено військового

КПВВ в Станиці Луганській закритий через обстріли, поранено військового Фото: пункт пропуску в Станиці Луганській також сьогодні закритий

Обстріл скоїли невідомі, які підійшли до КПП у загальній черзі

Контрольний пропускний пункт в'їзду/виїзду у Станиці Луганській сьогодні, 9 червня 2016 року, закритий через обстріл бойовиків, в результаті яких поранення отримав український військовий. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці двоє невідомих здійснили обстріл по позиціях українських військових, які знаходяться безпосередньо на КПВВ "Станиця Луганська". Двоє невідомих громадян, які рухалися в загальній черзі на вхід в КПВВ "Станиця Луганська", за 300-500 метрів до КПВВ вийшли з черги і спустилися з дороги в поле. Потім зупинилися і зробили два постріли з РПГ. Одна граната потрапила в стелу, в безпосередній близькості від КПВВ, інша - в бліндаж, де знаходилися військовослужбовці ЗСУ. Один військовослужбовець отримав поранення, з цивільних осіб постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.


У зв'язку з подією на КПВВ тимчасово призупинено пропуск громадян. У Луганській ОДА підтвердили, що пропуск призупинено на невизначений час.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що КПВВ "Зайцеве" знову закритий через обстріли.