ua en ru

На КПВВ у Станиці Луганській затримали українця з військовою фурнітурою з символікою РФ

На КПВВ у Станиці Луганській затримали українця з військовою фурнітурою з символікою РФ Фото: Станиця Луганська (flickr.com/osce)

Товар та громадянина України передано представникам правоохоронних органів

На контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) у Станиці Луганській прикордонники затримали українця, який намагався вивезти на непідконтрольну українській владі територію Луганської області військову фурнітуру з символікою Російськой Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Учора в КПВВ "Станиця Луганська" під час заходів перевірки прикордонники Луганського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили у громадянина України військову фурнітуру з символікою Росії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, серед особистих речей чоловіка, зокрема, було виявлено 300 ґудзиків, 750 зірок для погон офіцерського складу, 100 емблем ППО Росії, а також військову фурнітуру у вигляді перехрещених шабель - 50 штук.

"Чоловік прямував на вихід до не контрольованої території. Товар та громадянина України передано представникам правоохоронних органів в Луганській області", - йдеться у повідомленні.

altaltaltalt

Фото: вилучені речі (прес-служба Держприкордонслужби)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у прикордонному населеному пункті Завосина, що в Закарпатській області, троє п’яних чоловіків погрожували прикордонному наряду під час виконання ними завдань з охорони державного кордону.