ua en ru

КПВВ у районі АТО переходять на зимовий графік роботи

КПВВ у районі АТО переходять на зимовий графік роботи Фото: пункт пропуску в зоні АТО (dpsu.gov.ua)

Загальний час роботи усіх контрольних пунктів в’їзду-виїзду стає меншим

Контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі проведення антитерористичної операції переходять на зимовий графік роботи, відповідно до Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Із 29 жовтня цього року пропуск осіб і транспортних засобів буде здійснюватися в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 08:00 до 17:00. Таким чином час роботи всіх КПВВ стає меншим", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили у відомстві, зміна часового режиму насамперед пов’язана з безпековою складовою та направлена на убезпечення життя мирного населення, яке перетинає лінію розмежування, оскільки світла пора доби зменшується, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку незаконних збройних формувань.

У зв'язку зі змінами режиму роботи КПВВ в ДПСУ просять громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок та перетину лінії розмежування в районі проведення АТО.

Нагадаємо, раніше українська сторона у ході засідання гуманітарної підгрупи контактної групи у Мінську закликала представників окремих районів Донецької та Луганської областей припинити блокувати відкриття КПВВ "Золоте".