ua en ru

КПВВ "Гнутово" відновив роботу

КПВВ "Гнутово" відновив роботу Ілюстративне фото (facebook.com/pressjfo.news)

Робота КПВВ повністю поновлена 1 серпня

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Гнутово" відновив роботу після вчорашньої пожежі та вибухонебезпечної ситуації. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що сьогодні вранці на в'їзд і виїзд в КПВВ "Майорське" знаходиться відповідно 20/40 автомобілів, "Маріїнка" – 0/45; "Новотроїцьке" – 25/0; "Гнутово" – 10/5.

"Вчора у зв'язку з вибухонебезпечною ситуацією припинявся рух через лінію розмежування у КПВВ "Гнутово". Сьогодні всі КПВВ на лінії розмежування почали роботу вчасно і працюють в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Також вже через КПВВ "Новотроїцьке" на тимчасово окуповану територію України пройшли 9 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Жителям Донбасу направили гігієнічні та продуктові набори.

Нагадаємо, що рішенням командувача об'єднаних сил в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутово" 31 серпня з 14.00 було введено режим "червоний". Контрольно-пропускні операції тимчасово були припинені. Вчора у безпосередній близькості від КПВВ горіла суха трава. Від вогню детонували нерозірвані боєприпаси, що створювали реальну загрозу життю і здоров'ю цивільного населення, яке слідує через лінію розмежування.