ua en ru

КПУ не може залишатися поза процесом формування всієї вертикалі влади, - П.Симоненко.

Голова фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді України Петро Симоненко заявляє про зацікавленість КПУ в участі у формуванні всієї вертикалі влади. Про це повідомляє прес-служба партії.

"Принцип "кадри вирішують все" - це аксіома. Тому, як учасники коаліції, маючи професійно підготовлених фахівців для роботи на будь-яких рівнях і у всіх органах державної влади і управління, ми, природно, не можемо залишатися поза процесом формування всієї вертикалі влади, зокрема урядом і органами місцевого самоврядування", - відзначив П.Симоненко.

В той же час, він підкреслив, що поки що рано судити про те, наскільки ефективні і виправдані ті або інші кадрові призначення в уряді, Адміністрації Президента і на місцевому рівні.

"Відповідь на це питання ми отримаємо тоді, коли буде готовий проект держбюджету. Коли виконуватиметься закон про підвищення соцстандартів. Тоді, коли і з яким результатом закінчаться газові переговори з Росією і як вирішуватимуться питання Єдиного економічного простору і Митного союзу. Тоді, коли уряд визначиться з ціновою і тарифною політикою, перш за все, на енергоносії і комунальні послуги. Оцінювати ефективність кадрових призначень можна буде і по тому, яка проводитиметься мовна політика, як вирішуватимуться питання відновлення історичної справедливості відносно наших ветеранів - переможців і героїв Великої Вітчизняної війни і так далі", - сказав П.Симоненко.