ua en ru

КПУ намагаються розвалити зсередини за допомогою слабких ланок, - політолог

КПУ намагаються розвалити зсередини за допомогою слабких ланок. Про це повідомив політолог Андрій Золотарьов, кажучи про те, що послужило початком війни проти компартії.

"Зверніть увагу на те, що сьогодні жодна політична партія не піднімає соціальні питання. З тих партій, які сьогодні при владі, на тлі війни на Донбасі - всі мовчать. Всі мовчать про підвищення комунальних тарифів, і тепер середній киянин буде платити майже половину зарплати за обслуговування стандартної трикімнатної квартири. І так як це замовчується, то ніша для лівих сил буде тільки рости. А свою контрольовану "ліву" партію сам Сергій Курченко спробує створити вже цієї осені", - уточнив він.

За його словами, зараз вже всі побачили, що звинувачення на адресу КПУ неспроможні, тому "фахівці" пішли за іншим сценарієм - стали намагатися розвалити Комуністичну партію зсередини за допомогою слабких ланок. "В даному випадку слабкою ланкою виявився сам Олександр Голуб і його колеги", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді Україні створена нова фракція "За мир і стабільність" у яку увійшли нардепи Віталій Грушевський та Євген Балицький. Крім того, до складу групи увійшов колишній представник Компартії в парламенті Олександр Присяжнюк.