ua en ru

На КПП "Нові Яриловичі" застосували зброю проти порушника

На КПП "Нові Яриловичі" застосували зброю проти порушника Фото: пункт пропуску "Нові Яриловичі"

Українець намагався втекти на автомобілі з порушенням правил транзиту

Громадянина України, який спробував здійснити спробу втечі на автомобілі, зупинили сьогодні в пункті пропуску "Нові Яриловичі" прикордонники Чернігівського загону. Для цього правоохоронцям довелося застосувати зброю, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що під час прикордонно-митного оформлення автомобіля "Форд" литовської реєстрації, який прямував до Білорусі, виявилось, що водій громадянин України порушив правила транзиту на транспортний засіб.

"Щоб уникнути відповідальності чоловік спробував втекти з пункту пропуску, здійснивши небезпечний розворот на автомобілі. Для зупинки порушника прикордонниками миттєво був застосований засіб для примусової зупинки. Продовживши рух та створивши явну загрозу здоров’ю і життю працівників пункту пропуску, прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору та один постріл по колесу автомобіля з автомату Калашникова. Після остаточної зупинки порушника затримали", - йдеться в повідомленні.

Відносно чоловіка прикордонники склали документи адміністративного провадження за двома статтями, а також проінформували представників Національної поліції.

Нагадаємо, на Волині днями було затримано 10 жителів, які блокували прикордонний наряд.