ua en ru

На КПП між Єгиптом і Сектором Газа стався теракт, є загиблі і поранені

На КПП між Єгиптом і Сектором Газа стався теракт, є загиблі і поранені Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

Терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій

На контрольно-пропускному пункті "Рафах" на кордоні між Єгиптом і Сектором Газа, стався теракт, в результаті чого загинули 2 людини, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Сектора Газа Іяд Аль-Бюзм, передає "Агентство Анадолу".

"Служба безпеки спробувала затримати двох підозрілих осіб на КПП, і один з них привів в дію закріплений на тілі вибуховий пристрій. Терорист-смертник загинув, його супутник і співробітники служби безпеки отримали поранення", - повідомив Аль-Бюзм.

Повідомляється, що в результаті теракту поранено 5 чоловік. Один з поранених співробітників служби безпеки, Нідал Аль-Джафарі, пізніше помер у лікарні.

Нагадаємо, військово-повітряні сили Ізраїлю в ніч на 9 серпня 2017 року завдали авіаудар по Сектору Газа. Зазначено, що одиночна ракета з боку Сектора Газа була запущена в бік ізраїльського міста Ашкелон напередодні, 8 серпня. У місті лунали сирени повітряної тривоги, однак ракета не долетіла до житлових кварталів і розірвалася на відкритій місцевості.