ua en ru

У Коцюбинському проголосували за приєднання селища до Києва

У Коцюбинському проголосували за приєднання селища до Києва Фото: Коцюбинське (maps.google.com)

За приєднання до Києва проголосували майже 61% жителів селища

Мешканці селища Коцюбинське (Київська область) проголосували за приєднання до Києва. Результати голосування направлять до київської міської ради і в парламент, передає голова селища Ольга Матюшина в Facebook.

"За Київ проголосували майже 61%. Проти - 37,5%. Утрималися майже 1,2%. Не зараховано 0,3% голосів. Спасибі всім, хто взяв участь у громадських слуханнях. А це майже 1340 коцюбинців. Результати будуть мною направлені в Київраду і в парламент", - зазначила Матюшина.

За словами Матюшиної, вона не брала участь в голосуванні і до цього ж закликала депутатів.

Робоча група підрахувала результати голосування під час общественных слухань, хоча день у нас видався, ой який нелегкий...

Опубліковано Ольга Матюшина 5 березень 2018 р.

Нагадаємо, в кінці лютого 2013 року депутати Київської міської ради прийняли рішення про розширення меж Киева на 2075,7 га земель. За рішення проголосували 74 депутати з 87, проти - 1 депутат.

Даним проектом рішення передбачено збільшити територію столиці з 83 тис. 585 га до 84 тис. 974,4 га. Згідно з документом, КМДА буде доручено вжити необхідні заходи з поданням у Верховну раду України клопотання про встановлення зовнішньої межі міста Києва та затвердження території міста загальною площею 84 тис. 974,4 га.