ua en ru

Кошулинський відкрив пленарне засідання Ради

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський відкрив пленарне засідання парламенту.

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський відкрив пленарне засідання парламенту. У залі зареєструвалися 304 народних депутати, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами віце-спікера, у даний момент в кабінеті спікера Верховної Ради України Олександра Турчинова проходить нарада с головами депутатських груп та фракцій, що входять у парламентську коаліцію, тому початок засідання ВР трохи запізнилося.

"В кабінеті голови ВР зараз йде нарада керівників коаліції", - сказав Кошулинський.

Згідно з порядком денним , сьогодні народні депутати планують повернутися до розгляду законопроектів 4117а, № 4117а-1 та № 4117а-2 "Про особливий період у паливно-енергетичному комплексі" та також законопроекту № 4116а "Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління Єдиною газотранспортною системою України", ухвалення який вчора провалили.

Крім того, парламентарі сьогодні планують призначити чотирьох членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Також Рада сьогодні розгляне проект закону № 4101а "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів від капіталу".