ua en ru

Корупція в Міноборони: САП планує завершити розслідування щодо Павловского у лютому-березні

Корупція в Міноборони: САП планує завершити розслідування щодо Павловского у лютому-березні Фото: Ігор Павловський (mil.gov.ua)

Спава щодо Павловського в пріорітеті САП на завершення

Спеціалізована антикорупційна прокуратура планує завершити розслідування щодо заступника міністра оборони Ігоря Павловского, який є фігурантом справи щодо корупції у Міноборони у лютому-березні. Про це заявив глава САП Назар Холодницький у ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Справа добігає завершення. Статус Павловського - підозрюваний. Ця спава в пріорітеті на завершення лютий - початок березня. Слідство триває", - заявив Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колегія суддів Апеляційного суду міста Києва підтримала скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та заарештувала автомобіль заступника міністра оборони Ігоря Павловського і земельну ділянку його дружини в Одеській області.

Зазначимо, у жовтні 2017 року в Національному антикорупційному бюро України заявили, що виявили в Міністерстві оборони України корупційну схему розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива. Слідство вважає, що посадові особи Міноборони України за попередньою змовою з представниками комерційного підприємства скоїли злочин, передбачений ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем"). У цій справі були затримані Павловський і директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимир Гулевич.