ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: Полторак відмовився усувати свого заступника Павловського

Корупційна схема в Міноборони: Полторак відмовився усувати свого заступника Павловського Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Фігуранта справи про корупційну схему в Міноборони досі не відсторонено

Міністр оборони України Степан Полторак відмовився на час розслідування усувати свого заступника Ігоря Павловського, який є фігурантом справи про корупційну схему в Міноборони. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Зокрема, в САП повідомили, що, незважаючи на заяви Полторака про необхідність об'єктивного розслідування справи про корупційну схему в Міноборони, а також про розгляд необхідності відсторонення Павловського на час розслідування, він відмовився його відстороняти.

"...відсторонення заступника міністра оборони України від займаної посади може негативно вплинути на координацію діяльності структурних підрозділів міністерства, які реалізують повноваження Міністерства оборони України, зокрема, у сфері військово-технічної політики, спрямованої на розвиток озброєння і військової техніки", - йдеться в листі Полторака

Незважаючи на декларовані під час проведення брифінгу 12.10.2017 року очільником Міністерства оборони України наміри бор...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 4 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд змінив запобіжний захід Павловському з домашнього арешту на особисте зобов'язання.

11 жовтня в Національному антикорупційному бюро заявили про викриття в Міністерстві оборони корупційної схеми розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива. За версією слідства, Павловський причетний до змови з представниками комерційного підприємства та розтрат державних коштів.