ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: Полторак прокоментував питання про свою можливу відставку

Корупційна схема в Міноборони: Полторак прокоментував питання про свою можливу відставку Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Полторак заявив, що готовий піти у відставку в будь-який час

Міністр оборони України Степан Полторак прокоментував питання про свою можливу відставку у зв'язку зі справою про корупцію у відомстві, одним з фігурантів якого є заступник міністра оборони Ігор Павловський. Про це він розповів у ході брифінгу в Києві.

Так, на запитання журналіста, чи готовий Полторак піти у відставку у разі, якщо вина Павловського буде доведена, міністр відповів: "Я готовий у будь-який час".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 11 жовтня 2017 року, за підозрою в розтраті в Міністерстві оборони України був затриманий заступник міністра Ігор Павловський.

За словами Полторака, проти затриманого Павловського в Російській Федерації порушено три кримінальні справи. Полторак заявив, що якщо Павловський причетний до злочину, він повинен за це відповісти.

"Генерал Павловський виконував свої обов'язки з першого дня агресії, виконував їх досить професійно, був керівником АТО "Маріуполь" під час активних бойових дій там. Але якщо він причетний до злочину, він повинен за це відповісти. Павловському бігти точно нікуди", - сказав Полторак.