ua en ru

Корегуючий коефіцієнт до ставок рентної плати за нафту і газовий конденсат за грудень 2011 р. зменшився до 1,5403

Корегуючий коефіцієнт до ставок рентної плати за нафту і газовий конденсат за грудень 2011 р. зменшився до 1,5403 з показника 1,5742 в листопаді. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
У жовтні такий показник складав 1,5416.
Середня ціна одного барреля нафти марки Urals, обчислена відносно щоденних котирувань ціни одного барреля нафти марки Urals (Urals Northwest Europe Crude Oil Spot (USD) і UralsMediterranean Crude Oil Spot (USD), що склалися на Міжнародній нафтовій біржі (International Petroleum Exchange - IPE) в Лондоні на момент завершення проведення торгів нафтою і обнародованых агентством Bloomberg, за грудень 2011 року дорівнює 107,96 дол./барель.
Величина корегуючого коефіцієнта обчислюється Міністерством фінансів за даними Державної митної служби для кожного податкового періоду шляхом ділення середньої митної вартості природного газу (у тому числі нафтового (попутного) газу), що імпортується, що склалася в процесі його митного оформлення під час ввезення на територію України за податковий період на базову ціну.