ua en ru

"Коростенський завод МДФ" став лідером за розміром зарплат серед місцевих підприємств

За підсумками першого півріччя "Коростенський завод МДФ" став підприємством-лідером міста Коростеня і одним з лідерів Житомирської області щодо розміру заробітних плат працівників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби заводу.

Так, згідно з офіційними даними Державного комітету статистики в Житомирській області на середину поточного року середній рівень заробітної плати по місту Коростеню становив 3065 грн, по Житомирській області - 3460, по Україні в цілому - 4299 грн. В цей же час, як наголошується, середня заробітна плата на Коростенському заводі МДФ становить 5595 грн, що є найвищим показником в місті Коростені та одним з найвищих показників в Житомирській області.

За даними прес-служби, середня заробітна плата на підприємстві перевищує на 83% рівень середніх зарплат по Коростеню, на 62% - по Житомирській області та на 30% - середню зарплату по Україні.

За словами фінансового директора підприємства Катерини Самчук, "Коростенський завод МДФ" з моменту свого заснування по праву є не тільки лідером по оплаті праці, а ще й найбільшим недержавним роботодавцем і платником податків у бюджети всіх рівнів в місті Коростені та Житомирській області.