ua en ru

Королівську виключили з фракції БЮТБ

Наталію Королівську виключили з фракції БЮТБ. Про це журналістам заявив народний депутат України від фракції БЮТБ Василь Кравчук.

"Сьогодні на ранковому засіданні фракції було прийнято рішення про виключення з фракції БЮТБ депутата Наталії Королевської", - сказав Кравчук.

При цьому, причин виключення Королівської з фракції Кравчук не назвав. Крім того, прес-служба самої Королевської також підтвердила факт її виключення з фракції.

В той же час, прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що Королевську виключено з "БЮТ-Батьківщини" за "порушення депутатської етики та співпрацю з Адміністрацією Президента".

Наталія Королевська була обрана народним депутатом на парламентських виборах 2006 р. за списком БЮТ. У 2006 році Королівська йшла за списками № 79. На дострокових виборах 2007 р. Королівська отримала депутатський мандат, проходячи вже під № 65 за списками БЮТ.

Була обрана головою Української соціал-демократичної партії (УСДП) 23 грудня 2011 р.

Варто зазначити, що Наталія Королевська в 2000 р. викупила акції заводу "Луганськхолоду". У 2001-2006 роках була обрана головою наглядової ради ВАТ "Луганськхолод" (ТМ "Королівське морозиво").

Королевська заміжня, у неї двоє синів 2001 та 2008 років народження.