ua en ru

Королевська своєю тактикою дратує політиків, які заробляють на війні, - політолог

Наталія Королевська, на відміну від більшості земляків з Донбасу, вибрала роботу в парламенті України як єдиний легітимний шлях захисту людей на сході. І цим дратує тих, хто заробляє на війні як з одного, так і з іншого боку. Про це заявив політолог Костянтин Бондаренко.

"Безумовно, політична позиція, яку зайняла Королевська, дратує тих, хто заробляє на війні як з одного, так і з іншого боку - а таких чимало. Як кажуть, кому війна, а кому мати батьківщина. На відміну від багатьох вихідців з Донбасу і Луганська, вона вибрала роботу в українському парламенті як шлях захисту людей на cході. Природно, це багатьом не подобається і для дискредитації політика використовуються різні засоби", - сказав він.

Експерт підкреслив, що не менше здивування викликає інтерес українських ЗМІ до заяв бойовиків із самопроголошеної ЛНР. "Не кожен день можна побачити цитати сепаратистів в українських ЗМІ. Напевно, для деяких видань бойовики і сепаратисти стали авторитетними джерелами.

Варто очікувати, що думка "Баті" або будь-якого іншого польового командира щодо інших політиків, журналісти будуть тиражувати настільки ж широко, як і оціночні судження щодо Королевської",- резюмував Бондаренко.